CONTACT & FAQ

 

aroma diffuser met essentiele olie kopen

 

Allereerst: U, als klant staat altijd bij ons VOOROP!

Onze klantenservice is er om u zo goed mogelijk te helpen bij enige vragen. Om goed te weten waar u aan toe bent bij ons adviseren wij u om onderstaande voorwaarden en werkwijze van Livingzenzes goed door te nemen voor u besteld. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een spontaan, eerlijk en vrolijk bedrijf dat gek is op aroma's en alles eromheen. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe producten en geuren om deze aan u te kunnen aanbieden voor hele scherpe prijzen. Daarnaast doen wij er alles aan om u zo goed en snel mogelijk te helpen met onze top klantenservice!

 
Bereikbaarheid

De hele week van Ma t/m vrij 09:00 - 16:00 via de livechat (ivm technische problemen tijdelijk niet beschikbaar), email en telefonisch.

 

Om communicatie te versnellen vragen wij u altijd contact op te nemen met de juiste afdeling:


Algemene informatie: info@livingzenzes.nl

Retouren en Reparatie: retour@livingzenzes.nl

Annuleren: annuleren@livingzenzes.nl

 

*** Tijdelijk niet bereikbaar ivm verhuizing naar nieuw kantoor ***


Telefonisch bereikbaar: 0332584869  (tussen 09:00 en 16:00 op werkdagen) 


Wij doen ons uiterste best om altijd dezelfde dag te antwoorden. 


HANDLEIDING AROMA DIFFUSERS

Heeft u al een diffuser gekocht? Lees dan altijd de Nederlandse handleiding
voor tips en gebruikswijze. De kunt u HIER  vinden.

 

STATUS ORDER

Heeft u vragen over de leverdatum van uw bestelling? Login op uw account of stel uw vraag op levertijd@livingzenzes.nl

Het kan zijn dat een onderdeel van uw totale bestelling niet op voorraad is en apart verstuurd wordt. 

 

ANNULEREN

Annuleren kan altijd na aankoop. Daar doen wij niet moeilijk over. Retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling . Stuur uw annulering door naar annuleren@livingzenzes.nl.
Als de verzending al verstuurd is dan kan u het altijd retourneren. 

 

RETOUREN

Voldoet het niet aan hetgeen wat u besteld heeft? Vraag het retourformulier aan op: retour@livingzenzes.nl. U ontvangt 100% van het totaalbedrag binnen 5 dagen retour.

LET OP: de retourkosten worden helaas niet vergoed, behalve als er iets fout is gegaan aan onze kant uiteraard of uw product onder de garantie valt. 

 

Hygiëne uitzondering

BELANGRIJK: onze diffusers en oliën worden over het algemeen gebruikt voor luchtkwaliteitsverbetering, therapeutische en geneeskrachtige doeleinden. Hygiene staat daarom bij ons, voor u, hoog in het vaandel. De aroma diffusers worden altijd gebruikt in combinatie met water en natuurlijk olie. Al onze producten worden daarom ook verzegeld met een zogenaamde QC (quality check zegel). Indien u deze verbreekt bij het openen van de verpakking kunnen wij de kwaliteit en hygiene niet meer garanderen bij een eventueel retour. Volgens de Wet koop op afstand heeft u altijd het recht het product te retourneren binnen 30 dagen. Wij willen u er expliciet op wijzen dat dit recht vervalt als u de zegel verbroken heeft. 
Toch willen wij u zeker wel tegemoet komen. Heeft u de diffuser alleen getest met water? Dan kan de diffuser wel retour en vergoeden wij 75% van het totaalbedrag. Wij maken deze dan uitvoerig schoon.
Heeft u de diffuser gebruikt icm met een natuurlijke olie dan moeten wij deze uitvoerig schoonmaken en vervangen wij de gebruikte onderdelen zoals bijv. de katoenen olie staafjes. Wij willen u dan 40% van het totaalbedrag vergoeden. 

 

DEFECT

Is uw diffuser defect dan kunt u deze altijd naar ons retourneren. Wij gaan dan kijken waar de schade door onstaan is en of deze te repareren valt. 
Waterschade valt niet onder de garantievoorwaarde. De meeste diffusers hebben een zogenaamde luchtuitlaat. Indien daar water in terecht is gekomen door
onjuist gebruik dan kunnen wij dit helaas niet vergoeden. Leest u daarom de instructies goed door.

 

LEVERANTIES

Als u voor 17:00 bestelt dan wordt het dezelfde werkdag gratis verzonden met POSTNL!  (NL & BE*)
Dit kan in de vorm zijn van brievenbuspost of pakketpost met Track en Trace.

Etherische olien of dealpakketten worden altijd via de brievenpost verstuurd, zodat u niet thuis hoeft te blijven. 

*Voor verzending naar België vragen wij een toeslag van 4,95 €. Dit is gratis vanaf 59 €. Vaak is het pakket binnen 1 of 2 dagen bij u. (Wilt u een andere vervoerder of afleverpunt? Vraag onze livechat).

 

BEDRIJFSGEGEVENS

LIVINGZENZES.NL

De Kooihoek 14-C

3751 LZ BUNSCHOTEN

0332584869

KVK: 62668986
BTW NR: NL178172340B01