CONTACT & FAQ

 aroma diffuser met essentiele olie kopen

 

Allereerst: U, als klant staat altijd bij ons VOOROP!

Onze klantenservice is er om u zo goed mogelijk te helpen bij enige vragen. Om goed te weten waar u aan toe bent bij ons adviseren wij u om onderstaande voorwaarden en werkwijze van Livingzenzes goed door te nemen voor u besteld. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een spontaan, eerlijk en vrolijk bedrijf dat gek is op aroma's en alles eromheen. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe producten en geuren om deze aan u te kunnen aanbieden voor hele scherpe prijzen. Daarnaast doen wij er alles aan om u zo goed en snel mogelijk te helpen met onze top klantenservice!

 

Webshop Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk en dat geeft ons verplichtingen om aan u na te komen. Ook bieden zij een eventuele gratis geschillenbeslechting. Zo ver laten wij dit uiteraard nooit komen :)
Bereikbaarheid

De hele week van Ma t/m vrij 08:00 - 17:30 via de livechat, email en telefonisch.

 

Om communicatie te versnellen vragen wij u altijd contact op te nemen met de juiste afdeling:


Algemene informatie of tips: info@livingzenzes.nl

Retouren en Reparatie: retour@livingzenzes.nl

Annuleren: annuleren@livingzenzes.nl

 

Telefonisch bereikbaar: 0332584869

 

Wij doen ons uiterste best om altijd dezelfde dag te antwoorden. 


HANDLEIDING AROMA DIFFUSERS

Heeft u al een diffuser gekocht? Lees dan altijd de Nederlandse handleiding
voor tips en gebruikswijze. De kunt u HIER  vinden.

 

STATUS ORDER

Heeft u vragen over de leverdatum van uw bestelling? Login op uw account of stel uw vraag op levertijd@livingzenzes.nl

Het kan zijn dat een onderdeel van uw totale bestelling niet op voorraad is en apart verstuurd wordt. 

 

ANNULEREN

Annuleren kan altijd binnen 24 uur na aankoop of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling . Stuur uw annulering door naar
annuleren@livingzenzes.nl. 

 

RETOUREN

Voldoet het niet aan hetgeen wat u besteld heeft? Vraag het retourformulier aan op: retour@livingzenzes.nl. U ontvangt 100% van het totaalbedrag dezelfde dag retour!

LET OP: Alleen de retourkosten worden helaas niet vergoedt, mits het onze fout is uiteraard! Wij doen niet moeilijk..

 

Hygiene uitzondering

BELANGRIJK: onze diffusers en oliën worden over het algemeen gebruikt voor luchtkwaliteitsverbetering, therapeutische en geneeskrachtige doeleinden. Hygiene staat daarom bij ons, voor u, hoog in het vaandel. De aroma diffusers worden altijd gebruikt in combinatie met water en natuurlijk olie. Al onze producten worden daarom ook verzegeld met een zogenaamde QC (quality check zegel). Indien u deze verbreekt bij het openen van de verpakking kunnen wij de kwaliteit en hygiene niet meer garanderen bij een eventueel retour. Volgens de Wet koop op afstand heeft u altijd het recht het product te retourneren binnen 14 dagen. Wij willen u er expliciet op wijzen dat dit recht vervalt als u de zegel verbroken heeft. 
Toch willen wij u zeker wel tegemoet komen. Heeft u de diffuser alleen getest met water? Dan kan de diffuser wel retour en vergoeden wij 75% van het totaalbedrag. Wij maken deze dan uitvoerig schoon.
Heeft u de diffuser gebruikt icm met een natuurlijke olie dan moeten wij deze uitvoerig schoonmaken en vervangen wij de gebruikte onderdelen zoals bijv. de katoenen olie staafjes. Wij willen u dan 40% van het totaalbedrag vergoeden. 

 

DEFECT

Is uw diffuser defect dan kunt u deze altijd naar ons retourneren. Wij gaan dan kijken waar de schade door onstaan is en of deze te repareren valt. 
Waterschade valt niet onder de garantievoorwaarde. De meeste diffusers hebben een zogenaamde lucht in en -uitlaat. Indien daar water in terecht is gekomen door
onjuist gebruik dan kunnen wij dit helaas niet vergoeden. Leest u daarom de instructies goed door.

 

LEVERANTIES

Alle producten voor 17:00 besteld is morgen gratis in huis (behalve aroma diffusers. Dit kost 5,95 € extra).

Indien u voor gratis verzending kiest voor de aroma diffusers dan is de levertijd 1 tot 10 dagen afhankelijk van de locatie van ons magazijn. 95% is dan binnen 5 dagen bij u vanuit Duitsland of Spanje met DHL of GLS. De andere 5% wordt verzonden met POSTNL internationale post en duurt maximaal 10 werkdagen.

Indien u de aroma diffuser morgen in huis wilt hebben dan wordt het verzonden uit ons Nederlandse magazijn en kost dit 5,95€ extra. 
Uw pakket wordt door POSTNL, DHL of GLS geleverd. 

 

BEDRIJFSGEGEVENS

LIVINGZENZES.NL

Metaalweg 12 A

3751 LS BUNSCHOTEN

033-2584869

KVK: 62668986
BTW NR: NL178172340B01