Hoe werkt een aroma diffuser?

Aroma diffuser tips, Aroma diffuser voor etherische olie, Aroma diffuser werkwijze -

Hoe werkt een aroma diffuser?

Hoe werkt een aroma diffuser? 


Het diffusen van etherische oliën is een van de meest populaire en effectieve manieren om te genieten van de aromatherapie-voordelen. Als u nog niet bekend bent met een aroma diffuser en u zich afvraagt ​​hoe u een etherische olie diffuser gebruikt, lees dan verder..

Het meest gebruikte en meest gezonde type aroma diffuser voor etherische oliën van tegenwoordig is een ultrasone koude diffuser.

Dit type maakt gebruik van ultrasone golven en water om essentiële oliën in de lucht te verspreiden.


De stoom en het water worden niet warm en daarom blijven de moleculen intact en geven zo de beste olietherapie. Al de aroma diffusers van Living Zenzes zijn op basis van deze koude techniek.Onze Aroma diffusers zijn erg simpel in gebruik en gemakkelijk te bedienen. De meeste hebben slechts 2 knoppen waarmee alles te bedienen is.

Zo werken onze aroma diffusers het beste:


# 1. Kies een geschikte locatie

-Kies een open ruimte in een kamer of kantoor met een stevige ondergrond of een tafelblad. Je hebt een stopcontact dichtbij nodig om het in te pluggen. Of kies een draadloze aroma diffuserop accu of powerbank.


-Voor optimaal gebruik: vermijd plaatsing in direct zonlicht of in de buurt van een ventilator, open deur of open raam. 

 

# 2. Voeg water toe 

Zodra u uw plaats heeft uitgekozen, vult u uw aroma diffuser tot aan de vullijn van het waterreservoir met schoon kraanwater of bronwater dat op kamertemperatuur is. 

De meeste aroma diffusers hebben een vullijn aan de binnenkant van het waterreservoir of een maatbeker om te vullen en vervolgens toe te voegen aan het reservoir. Raadpleeg de handleiding van uw diffuser voor de aanbevolen hoeveelheid water die uw diffuser nodig heeft. * Nooit overvullen en kijk uit voor de luchtuitlaat aan de zijkant. Daar mag geen water in terecht komen!


# 3. Voeg pure etherische oliën toe (het liefst biologisch)

- Voeg 3 tot 10 druppels etherische oliën toe aan het water. Wij raden per 100 ml minimaal 1 druppel aan. Dit verschilt per olie en uw wens. U kunt een enkele etherische olie gebruiken, zoals lavendel, of een etherisch oliemengsel.

- Meestal is 6 druppels echt genoeg, maar soms wilt u misschien meer olie voor een sterkere geur. U kunt experimenteren met de hoeveelheden etherische olie om te zien wat het beste effect geeft.

 # 4. Aanzetten

Plaats de deksel of de bovenkant van de diffuser weer op uw aroma diffuser en druk op de "MIST" knop. Sommige diffusers hebben 2 power standen als u de mist knop kort ingedrukt houdt verandert deze naar weinig of veel stoom.

Niet alle aroma diffusers zijn hetzelfde, sommige hebben opties, afhankelijk van het model dat u koopt. U kunt bijna altijd de tijdsduur instellen waarop u de diffuser maximaal aan wil laten staan. 

Daarnaast hebben de meeste aroma diffusers verschillende kleuren of moodlights die u in kan stellen. Deze lampen kunnen ook altijd volledig uit! Er is vaak ook een stand waarop de lamp continu van kleur veranderd voor een leuk speels effect.

 
Weet u niet welke model u moet kiezen? Vraag ons gerust om hulp.

Een uitstekend model dat altijd een goede keuze is de aroma diffuser Lotus.
Dit model is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes, omdat deze 2 standen heeft waaruit u kan kiezen. Ook het model is zeer stijlvol en wordt als beste beoordeeld samen met de aroma diffuser tulp.


Deze kunt u hier vinden:

https://livingzenzes.nl/products/aroma-diffuser-lotus-living-zenzes

 

 


Your comment was posted successfully! Thank you!

  • Cora van Dijk

    Goedemiddag,
    Vandaag heb ik 1 geur diffuser (lightwood) met olie ontvangen en krijg ik de darkwood nageleverd. Nu heb ik net het rad laten draaien en heb ik GRATISOLIE gewonnen. Kan ik die met de nalevering meegezonden krijgen? Met vriendelijke groet, Cora

Opmerking

Let op, opmerkingen moeten eerst worden goedgekeurd