TOP 10 REDENEN VOOR EEN AROMA DIFFUSER

Nieuws en Tips -

TOP 10 REDENEN VOOR EEN AROMA DIFFUSER

Deze eerste blog zal 10 gebruiksredenen geven voor een aroma diffuser.
Lees hier de top 10 voor het gebruik van een aroma diffuser in combinatie met een Etherische Olie.

  1. Helpt relaxen en beter slapen: voeg na een dag hard werken een paar druppels essential lavender olie toe en adem rust en ontspanning. 

  2. Verbetert je humeur:  aroma's als Jasmine, Orange of Sandalwood creëeren automatisch een positieve leefomgeving 

  3. Beschermt tegen ziektes op kantoor of thuis: sommige essential oliën als tea tree, rosemary en lemon, zijn anti-bacterieel wanneer ze in direct contact komen met pathogenen (ziekteverwekkers) in de lucht. Daarnaast helpen ze om je immuunsysteem een flinke boost te geven

  4. Bevordert beter ademhalen: eucalyptus, lavender en rosemary zijn het medicijn tegen allergiën en verkoudheid. Ze openen de verstopte luchtwegen en verminderen vatbaarheid voor allergische reacties.

  5. Bestrijdt pijn: gebruik osmanthus of magnolia olie tegen hoofdpijn, spierpijn of pijnlijke gewrichten.

  6. Verbetert cognitieve functies: limoen en ocean oliën kunnen je brein een flinke opwekker geven. Daarnaast reduceren ze stress gevoelens.

  7. Veiliger: brandende geurkaarsen zijn potentieel gevaarlijk voor huisdieren en kinderen. Daarnaast is smeltende wax rommelig.

  8. Insectenwerend:  essential oliën als limoen weren tegen muggen, huisvliegen en motten.

  9. Verkoelend: een luchtbevochtiger kan gebruikt worden om een koele munt atmosfeer te creëeren om de warmte tegen te gaan. 

  10. Bespaart geld: bespaar op dure en kortstondige geurkaarsen. 3 druppels essential olie in de verspreider is genoeg voor een hele dag!

Opmerking

Let op, opmerkingen moeten eerst worden goedgekeurd