Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@livingzenzes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hygiene uitzondering

BELANGRIJK: onze diffusers en oliën worden over het algemeen gebruikt voor luchtkwaliteitsverbetering, therapeutische en geneeskrachtige doeleinden. Hygiëne staat daarom bij ons, voor u, hoog in het vaandel. De aroma diffusers worden altijd gebruikt in combinatie met water en natuurlijk olie. Al onze producten worden daarom ook verzegeld met een zogenaamde QC (quality check zegel). Indien u deze verbreekt bij het openen van de verpakking kunnen wij de kwaliteit en hygiene niet meer garanderen bij een eventueel retour. Volgens de Wet koop op afstand heeft u altijd het recht het product te retourneren binnen 14 dagen. Wij willen u er expliciet op wijzen dat dit recht vervalt als u de zegel verbroken heeft.
Toch willen wij u zeker wel tegemoet komen. Heeft u de diffuser alleen getest met water? Dan kan de diffuser wel retour en vergoeden wij 75% van het totaalbedrag. Wij maken deze dan uitvoerig schoon.
Heeft u de diffuser gebruikt met een natuurlijke olie dan moeten wij deze uitvoerig schoonmaken en vervangen wij de gebruikte onderdelen zoals bijv. de katoenen olie staafjes. Wij willen u dan 40% van het totaalbedrag vergoeden.